Elämäntapamuutos blogi – Se voisi olla vaikka tämä Ruokatauon blogi, koska täällä ihmiset muuttuvat toisenlaisiksi. Muutamme ravinnon ja liikunnan oikeanlaisiksi, sen jälkeen vain taivas on rajana. Ruokatauko on toiminut kohta kaksi vuotta ja tätäkin ennen meillä on kahdeksan vuotta personaltrainer -valmennusta jo takana. Tässä blogissa on paljon ihmisten erilaisia tarinoita, miten olemme muuttaneet heidän olemustaan. Ne löytyvät blogin kohdalta kategoriasta ”Onnistuja”.

Minun oma elämäntapamuutos

Minä itse pudotin -50 kiloa kahden vuoden aikana. Aloitin projektin kesällä 2007 ja sain sen valmiiksi kesällä 2009. Auttaisiko tämä minun oma muutos motivoimaan sinua? Minä en tiennyt ravinnosta ja liikunnasta mitään kun aloitin! Mutta se polte sisällä oli järkyttävä. Liekki leimahti yhdessä yössä ja se palaa edelleen kirkkaampana kuin koskaan. Jos tämmöinen sairaalloisen ylipainoinen ihminen pääsee kuntoon, miksi ihmeessä sinä et pääsisi? Se vaatii vain ja ainoastaan yhden teon, mutta se teko on merkittävä. Sinun pitää tehdä PÄÄTÖS! Sen pitää tulla sinusta itsestään. Sinun pitää tehdä päätös muuttaa asioita ja sen jälkeen sinun pitää pysyä päätöksessäsi. Vaikka mitä tahansa tapahtuisi, sinä pysyt päätöksessäsi! Silloin voit saavuttaa kaiken mistä unelmoit.

Minä tein tuon päätöksen 10 vuotta sitten ja olen edelleen pysynyt siinä. Mikään ei ole pystynyt muuttamaan tilannetta, liekki palaa edelleen kirkkaana ja kuumana!

Täältä Ruokatauon blogista löydät muitakin ihmisiä, jotka ovat muuttaneet elämänsä. Sen takia tämä postauksen nimi onkin elämäntapamuutos blogi – me kerromme muiden ihmisten kokemuksia kun elintapoja korjataan paremmaksi ja liikunta otetaan mukaan. Meillä on ollut kunnia valmentaa Turun alueella asuvia jo pari vuotta Ruokatauon nimellä ja olemme nauttineet suunnattomasti ihmisten auttamisesta. Koemme että työmme on vasta alkamassa ja haluamme auttaa entistä enemmän ihmisiä.

Tuossa alla on pieni lahja sinulle, saat sen ihan ilmaiseksi. Se on meidän niin sanottu rasvanpolttomanuaali, jolla saamme heti ohjattua sinut oikeaan suuntaan. Olemme kirjoittaneet oppaaseen mitä ja miten sinun tulisi syödä, jos haluat muuttaa kehonkoostumustasi. Samoin oppaassa on tietoa, miten liikuttaisimme sinua jos kävelisit nyt salimme ovesta sisään. Kaikki tämä informaatio on täysin ilmaista. Olemme vain todella iloisia jos oppaasta on jotain hyötyä sinulle. Joten pistä ladaten ja hyödy näin suoraan sanottuna.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

10 Shares