Meidän Club 500 saa seuraavan jäsenen ja se on Jussi. Mies on ahkerasti käynyt treeneissä ja klubijäsenyys astui voimaan kesällä samoihin aikoihin Jarnon kanssa. Joten annetaan herran kertoa hieman lisää matkastaan.

”Eka treeni oli syyskuussa 2015 ja muistaakseni tehtiin askelkyykkyjä hiekkasäkki selässä. Muistan hyvin kun vähän pelonsekaisin tuntein Tonin kanssa boksille tultiin ja vedettiin jo alkulämpässä aivan piippuun! Suvi katsoi sitä meidän touhua ja sanoi ”Eihän pojat treeni ole edes alkanut! Älkää itteenne teloko!” ?

Ikimuistoisin treeni on ehdottomasti kuuden tunnin Legenda lokakuussa 2017!  Voi hemmetti se oli kova. Kuusi tuntia putkeen ja jäi ihan vähän tekemättä. Se jäi vähän kaivelemaan!

Jussi ❤️ The Legenda

Vinkkinä aloittelijalle antaisin sen ettei vertaisi itseään muihin ollenkaan vaan keskittyisi ainoastaan omaan itseensä. Kyllä minäkin kateellisena katsoin esim. muiden tuplien hyppäämistä kun se oli ja on yhä edelleen itselleni hankalaa. Mutta toistojen ja lisää toistojen kautta sekin on alkanut sujumaan.

Mulla on tavoitteena vuodelle 2019 saada toi oikea olkapää kuntoon että pääsisi kunnolla tekemään. Eli viime loppukesästä saakka on vaivannut jäätynyt olkapää ja sen myötä ei pysty edes roikkumaan tangossa. Samalla liikkeet joita rakastan esim. hsput ja rivet+temput olleet jo kauan jäähyllä. Mutta kyllä mä vielä niitä teen ja ei muuta kuin vanhat pr:ät joutaa romukoppaan!” – Jussi

Sitten ei muuta kuin Jussi kohti Club1000 ja taistelu jatkuu! Koko valmennus toivottaa kovasti tsemppiä ja mukana ollaan taistelussa.

Markku

1% parempi joka päivä