Vuosi 2020 pärähtää käyntiin tuttuun tyyliin Ruokatauon Challengella, joka alkaa 7.1.2020. Tämä tulee olemaan Ruokkiksen suurin haaste koskaan ja eleet ovat sen mukaiset. Mitä kaikkea The Haaste pitää sisällään?

Suurimpana sisältönä tietysti motivaatiota, esimerkkiä ja tehokasta treeniä. Näiden avulla saavutetaan isoja asioita. Kun on riittävästi motivaatiota, menee läpi vaikka mistä. Motivaation avulla siirretään vuoria. Sitä on Challengen sisältö!  Meidän kaikista tärkeimpänä tehtävänä on motivoida taistelijoitamme kohti parempia suorituksia. Haluamme pitää taistelijat vastuussa tekemisistään. ”Syönkö donitsin vai syönkö oikeaa ruokaa?”, ”Menenkö treeneihin vai levytänkö sohvalla?”. Päätöksiä päätöksiä. Isoja päätöksiä. Me pyrimme tekemään kaikkemme, jotta taistelija tekee oikean valinnan.

Challengessa treenit pyörivät ma-su, aamusta iltaan. Tarjoamme taistelijoille mahdollisuuden käydä eri treeneissä joka päivä. Kaikki meidän treenit ovat ohjattuja, koutsi on aina paikalla viemässä taistelijaa eteenpäin. Taistelija voi valita kovatehoisen bootcamp-treenin, toiminnallisen MOVE-treenin tai henkilökohtaisen PT-treenin. Näiden lisäksi tarjoamme myös ravintovalmennusta sekä kehonhuoltoa.

Taistelija saa myös itse valita meneekö hän aamulla, päivällä vai myöhemmin ehtoolla treenaamaan. Joten treeneistä tai aikatauluista homma ei jää kiinni, vaihtoehtoja on runsaasti. Ravinnossa tarjoamme parikin erilaista valmennusmetodia. Toisessa katsotaan pilkuntarkasti mitä suuhun menee, toisessa opetellaan elämäntapaa pitkässä juoksussa. Molemmat toimivat ja molemmille on omat kohderyhmänsä.

Extrana tarjoamme yli 50 vuotiaille hieman rauhallisemman version bootcampista. K50 Bootcampissa ei treenata ihan niin rajusti kilot tai sentit mielessä. Pidämme tunnelman rentona ja liikutamme kroppaa enemmänkin liikkumisen ilosta. Tätä meiltä on kovasti toivottu, joten nyt tarjomme kokeneemmille taistelijoille kahdesti viikossa hieman rennompaa treenausta. Ei alle 50 vuotiaille.

Challenge sopii kaikille kuntotasoon katsomassa. Meillä kaikki taistelevat yhdenvertaisena salimme lattialla. Samassa treenilähdössä voi olla nuoria, kokeneita, kovakuntoisia, heikkokuntoisia, henkilöitä joilla on liikkumisrajoitteita, henkilöitä jotka eivät ole liikkuneet koskaan elämänsä aikana. Miten tämä on mahdollista? Me säädämme päivän treenin sopivaksi jokaiselle taistelijalle. Otamme huomioon kaikki edellämainitut seikat. Me menemme yhtenä yksikkönä päivän treenin läpi ja taistelemme. Kaikki.

Tätä on Challenge. Seuraamme taistelijoiden kehitystä InBodyllä, valokuvilla, senteillä ja treenituloksilla. Kaiken kukkuraksi TOP3 muutosta voittaa myös palkintoja.

Joten tällä postauksella taistelu paremmasta alkakoon. Challenge starttaa virallisesti 7.1.2020. Challengeen voi ilmoittautua klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Onnea matkaan kaikille, jotka ovat mukana!