Terve kaikki lukijat

Ruokatauko on kirmannut kesälomilla koko kuuman heinäkuun, mutta nyt on aika laittaa jälleen sorvinta käyntiin. Ruokkis is back in the business! Operaatiot pyörähtävät täyteen vauhtiin ensi viikon aikana kun laskeudumme lomilta turvallisesti valmentamisen ihmeelliseen maailmaan.

Mitäs nyt seuraavaksi sitten tapahtuu? No Challenge alkaa tietysti. Se starttaa juuri sopivasti 7.8 ja kestää aina 19.12 saakka. Challengessa taistelemme jälleen paikasta auringossa… kirjaimellisesti, sillä voittaja lähtee etelään viikoksi meidän piikkiin. Ja puolison tai kaverin saa ottaa mukaan. Joten mikä onkaan hienompaa kuin kurvata vaikka tammikuussa etelään ja karkuun Suomen pakkasia. Se on mahdollista jos treenaa sekä syö optimaalisesti elokuusta joulukuuhun. Valinnat ovat jälleen sinun käsissäsi kuten aina ennenkin. Me autamme niin paljon kuin ikinä pystymme hyväksi havaitulla menetelmillä.

Challengeen voit ilmoittautua esimerkiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa ja kutsumme sinut sen jälkeen START-tapaamiseen:

STARTissa käydään läpi sinun tavoitteet, testataan sinun liikkuvuus ja katsotaan mikä olisi juuri sopiva juttu sinulle Ruokatauon valmennuksista. Eli klikkailet vain itsesi mukaan ja me hoidamme loput. Elokuussa on jälleen starttaamassa iso jengi porukkaa ja myös sinä sovit hyvin mukaan.

Tässä pitkin loppukesää ja syksyä tuomme myöskin esiin mitä kausi 2020 tuo tullessaan. Haastattelemme kesächallengen voittajia, luodaan lisää videoita YouTubeen sekä varsinkin panostamme sisällöntuotantoon meidän omille taistelijoille. Blogiakin päivitellään 1-2 kertaa kuussa tästä lähtien.

Eli voisi sanoa että syksystä on tulossa vauhdikas, paljon uusia kasvoja jälleen mukana ja pyrimme vastaamaan kysyntään mahdollisimman tehokkaasti. Aloitetaan!

XOXO,

Markku

PS. Ensimmäiset taistelijat ovat jo muuten ilmoittautuneet tammikuulle 2020… joten me avaamme sitten tässä samalla kauden 2020 haastattelut myös auki. Täältä edellisestä blogipostauksesta löydät kaikki syksyn START-ajat ja päivitetyt tiedot.