Ruokatauon vuoden 2018 seuraava rasvanpolttobootcamp alkaa 19.5. tekniikkatunnilla. Käymme tällä tunnilla läpi kaikki bootcampin liikkeet sekä niiden variaatiot. Tähän niin sanottuun rasvanpoltto 2:een olemme lisänneet myöskin ravintoluennon mukaan, joka järjestetään 20.5. ja 21.5. Samoin olemme hankkineet muutamia mukavia yllätyksiä osallistujille, jotka paljastamme sitten bootcampin aikana. Seuraava bootcamp kestää kuusi viikkoa, eli 19.5. – 29.6. välisen ajan. Kustannus on vain 100€ per henkilö, joten tarjoamme erittäin edullista ratkaisua rasvanpolttoon. Tämä summa kattaa koko bootcampin ja kaikki treenit.

rasvanpoltto bootcamp turku

Mitäs kaikkea se rasvanpolttobootcamp pitää oikein sisällään? Meillä se kulkee nimellä SYSTEM30, tarkottaen sitä että kaikki treenit ovat tasan 30min. Tähän kuuluu myöskin lämmittely sekä jäähdyttely. Tämä on kompakti ja tiivis treenipaketti. Ratkaisumme sopii täydellisesti erittäin kiireiselle ihmiselle, joka kuitenkin haluaa treenata hyvin ja saada tuloksia.

Kaikki treenit ovat suunniteltu maksimoimaan rasvanpoltto, tämä tapahtuu after burn -efektillä. Tätä varten käytämme paljon intervalleja, joissa nostamme ja laskemme intensiteettiä. Vaihtelemme tehoa sekä kestoa jatkuvasti, jotta keho ei pääse sopeutumaan ärsykkeeseen. Käytännössä haluamme tehdä hurjasti töitä mahdollisimman pienessä ajassa, haluamme saada kehon ihmettelemään että ”mitä ihmettä äsken oikein tapahtui?!”. Tällä tyylillä saamme hyvin rasvan palamaan, saamme samalla kuntoa sekä voimaa lisää. Rasvanpoltto 1 bootcamppilaisista olemmekin huomanneet että kaikkien kunto sekä voima on kasvanut kolmen viikon aikana melkoisesti, joten homma toimii erittäin hyvin.

rasvanpoltto naantali

Bootcampin hyödyt:

  • Rasvanpoltto
  • Kiinteytyminen
  • Voit paremmin
  • Näytät paremmalta
  • Sentit lähtevät oikeista paikoista
  • Sinulla on hauskaa treeneissä
  • Saat tehokasta treeniä
  • Treenaat samanhenkisten ihmisten kanssa

Miten bootcamppi sitten oikein toimii käytännössä? Tulet noin 5min ennen tunnin alkua paikalle. Tunnin alussa teemme yhdessä lyhyen ohjatun lämmittelyn, jossa saamme kehoa hereille päivän treeniä varten. Sen jälkeen teemme noin 20min intervalliharjoitusta, joissa vaihtelemme edellämainittua tehoa sekä kestoa. Harjoituksen päätyttyä teemme vielä lopuksi lyhyen jäähdyttelyn ja sen jälkeen päivän urakka on tehty. Tässä vaiheessa salillamme näkyy melkoinen määrä punaisia poskia ja hymyt ovat korvissa asti. Näin se pitääkin olla, treenistä pitää tulla hyvä fiilis ja siitä pitää saada semmoinen olo, että hommia on tehty. Vaihdamme joka päivä harjoituksen sisältöä, jotta ohjelma pysyy mielenkiintoisena. Emme myöskään paljasta treenin sisältöä etukäteen, kaikki selviää hetki ennen starttia. Tämä pitää treenit aina jännittävinä ja niiden sisältöä saakin sitten funtsia koko päivän. Meidän tehtävänä on motivoida sinua jokaisessa treenissä, me haluamme sinun tekevän töitä ja haluamme sinun nauttivan siitä.

Haluaisitko tulla katsomaan ja kokeilemaan miltä SYSTEM30 tuntuu? Seuraavan bootcampin kunniaksi tarjoamme kiinnostuneille kaksi viikkoa ilmaista treeniä kokeilua varten. Voit ilmoittaa itsesi 19.5. alkavalle bootcampille alta ja napata samalla parin viikon edestä ilmaista treeniä.

rasvanpoltto