Ruokatauon yksi uusista jutuista vuodelle 2020 on tarjota treenejä raskaana oleville äideille sekä myös tuoreille äideille. Tämä idea syntyi tarpeesta. Ruokatauon valmentajista Milka tuli raskaaksi ja odottaa synnyttävänsä esikoisensa keväällä 2020. Tällä alueella ei ollut muita bootcamp-tyylisiä treenejä, jotka olisi suunnattu tuoreille äideille, joten päätimme luoda itse sellaisen. Mammabootcampin tarkoituksena on tuoda tasapainoa uusien äitien elämään ja mahdollisuuden viettää hauskaa laatuaikaa muiden odottavien äitien kanssa.

Ruokatauko on Turun alueen johtava bootcampkeskus naisille. Ruokatauko on erikoistunut naisten rasvanpolttotreeniin, kiinteytymiseen sekä kunnon kohotukseen. 2020 Ruokatauon asiakkaina on satoja tavallisia suomalaisia naisia sekä myös äitejä. Milka puolestaan on koulutettu personal trainer, uimavalmentaja sekä bootcampvalmentaja. Hän on erittäin kiinnostunut jakamaan tietoaan liikkumisesta, ravinnosta sekä äitien hyvinvoinnista.

Mammabootcamp

Raskaana olevat äidit tarvitsevat lääkärin lausunnon kolmen kuukauden välein treenaamisesta. Tällä varmistamme että äiti voi hyvin, vauva voi hyvin ja äiti saa treenata hyvällä mielellä.

Mammabootcamp keskittyy haastamaan äitiä sopivasti. Treenit sisältävät kuntoa, voimaa sekä keskivartalon hallintaa. Tämä sopii kaikille odottaville äideille kuntoon katsomatta. Yhden treenin kesto on noin 60min. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin.

Babybootcamp

Tämä boottis on suunnattu puolestaan tuoreille äideille sekä lastenrattailla liikkuville äideille. Vauva saa osallistua treeneihin tai ottaa mukavia nokosia lastenrattaissa. Äitien tulee olla vähintään kuusi viikkoa synnytyksestä (8 viikkoa sektiosta) ja äidillä on oltava lääkärin lausunto liikkumiseen. Vauvan saa ottaa mukaan ja myös miehenkin, koko perhe saa osallistua.

Babybootcampilla tehdään intervallityyppisesti treenejä, jotka haastavat koko kehoa. Treenit pitävät sisällään sopivan määrän kuntoa, voimaa ja keskivartalon hallintaa. Aloitetaan etsimään äidin vatsalihaksia. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin. Treenien kesto on noin 45-60min.

babybootcamp naantali

Äidin Ravinto

Ruokatauon ÄIDIN RAVINTO-ohjelma auttaa äitejä tekemään oikeita ja tärkeitä muutoksia ravintoon, joista hyötyy koko perhe. Ravinnon avulla äidin terveyttä ja hyvinvointia pyritään parantamaan. Ohjelma pitää sisällään ravinnon suunnittelun, laskemisen, seurannan sekä viikoittaisen tavoitteen asettamisen. Ravintovalmennus kestää 9 viikkoa.

Vahvat Äidit

Vahvat Äidit -kerho on ILMAINEN kaikille odottaville sekä tuoreille äideille. Osallistujat tapaavat muita paikallisia äitejä, jotka ovat myös kiinnostuneita ravinnosta, liikkumisesta sekä terveellisestä elämästä koko perheelleen. Kuukausittaiset tapaamiset auttavat äitejä sosiaalisoitumaan ja samaan aikaan vauvat saavat jotain hauskaa tekemistä. Järjestämme kerhoa välillä Ruokatauon tiloissa, välillä kahviloissa, puistoissa ja niin edelleen. Kerhoissa tehdään myös ruokaa. Tiedotamme äideille aina etukäteen missä ja milloin kerho kokoontuu.

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat ilmoittautua mukaan, lähetä suoraan sähköpostia Milkalle osoitteeseen milka(at)ruokatauko.fi. Aikataulut saat myös Milkalta.