Lasten synttärit Naantali eli tarjoamme aikuisten bootcampin lisäksi myös lapsille synttäribootcamppia. Tätä on kyselty meiltä tasaisin väliajoin, joten kirjoitellaan siitä pieni esittely. Tämä boottis pitää sisällään kaikkea jännittävää tekemistä kahden tunnin edestä synttärijengille. Hulivilit heittävät palloa, tekevät esterataa, tunnelia, köysiä, kiipeilyä, renkaita, he tekevät kaikkea jännittävää! Meidän synttäriboottis on liikunnallista alusta loppuun saakka. Lapsilla on hauskaa, saa meluta ja ottaa kaiken irti synttäreistä.

Synttärikoutsi-Teija pitää huolta järjestyksestä ja ohjaa synttärit hauskalla otteella. Lapsilla on koko ajan aikuinen läsnä. Hän pitää huolta hyvästä vilskeestä, lasten turvallisuudesta sekä kannustaa lapsia.

Synttäriboottikseen kuuluu myös tarjoilut. Pyrimme välttämään aivan suurimpia sokeripommeja, suosimme sen sijaan popcornia, vesimelonia, kurkkutikkuja, miniporkkanoita, hedelmiä, jäätelöä ja mehua. Toki myös suklaata, karkkia ja limsaa järjestyy tarvittaessa. Synttärisankarin toiveita kuunnellaan tarjoilusta. Suosimme kuitenkin pääasiassa luonnollisia makuja, joista lapset pitävät. Silloin jaksaa viettää riehakkaita synttäreitä, karkkiähkyssä ei jaksa tehdä mitään kivaa.

Lasten synttärit kestävät yleensä noin kaksi tuntia ja ne pitävät sisällään ohjattua toimintaa alusta loppuun saakka. Ensin käydään säännöt läpi, sitten tehdään liikunnallista ja jännittävää synttäribootcamppia. Tämän jälkeen käydään tarjoilun kimppuun ja lopussa saa viettää omaakin aikaa. Kaikissa hallimme treenivälineissä saa käydä kieppumassa.

Otamme toiveiden mukaan myös kuvia tapahtumasta ja jaamme someen.

lasten synttärit naantali bootcamphalli valmiina

Jos haluat tarjota lapsille liikunnallisen, hauskan ja jännittävän synttärikokemuksen, ota silloin yhteyttä Ruokatauon synttärikoutsiin Teijaan ja kysy lisää. Teijan saat kiinni osoitteesta teija(at)ruokatauko.fi . Voit lukea Teijasta henkilökunnan esittelysivulta klikkaamalla tästä.

Synttäribootcamppeja järjestämme aikataulujen ja kysynnän puitteissa yleensä viikonloppuisin. Voit kysyä Teijalta lisää, kerro kuinka paljon lapsia olisi tulossa, erityistoiveet ja pyydä tarjousta.

lasten synttärit naantali lapset istuvat ja syövät jäätelöä
Yhteenveto
Lasten Synttärit Naantali - jännittävä synttäribootcamp
Artikkelin nimi
Lasten Synttärit Naantali - jännittävä synttäribootcamp
Kuvaus
Jos haluat tarjota lapsille liikunnallisen, hauskan ja jännittävän synttärikokemuksen, ota silloin yhteyttä Ruokatauon synttärikoutsiin Teijaan ja kysy lisää. Teijan saat kiinni osoitteesta teija(at)ruokatauko.fi . Voit lukea Teijasta henkilökunnan esittelysivulta. Synttäribootcamppeja järjestämme aikataulujen ja kysynnän puitteissa yleensä viikonloppuisin. Voit kysyä Teijalta lisää, kerro kuinka paljon lapsia olisi tulossa, erityistoiveet ja pyydä tarjousta.
Kirjoittaja
Julkaisijan nimi
Ruokatauko
Julkaisijan logo
59 Shares