Lasten synttärit Naantali eli tarjoamme aikuisten bootcampin lisäksi myös lapsille omaa synttäribootcamppia. Tätä on kyselty meiltä tasaisin väliajoin, joten kirjoitellaan siitä pieni esittely. Lasten Synttäribootcamp pitää sisällään kaikkea jännittävää tekemistä kahden tunnin edestä synttärijengille.

Hulivilit heittävät palloa, tekevät esterataa, seikkailevat tunnelissa, kiipeilevät köysissä ja renkaissa, he tekevät kaikkea jännittävää! Meidän synttäriboottis on liikunnallista alusta loppuun saakka. Lapsilla on hauskaa, saa meluta ja ottaa kaiken irti synttäreistä.

Paikalla on kaksi aikuista ja synttärikoutsi-Teija pitää huolta järjestyksestä. Hän ohjaa synttärit hauskalla otteella ja lapsilla on koko ajan kaksi aikuista läsnä. Teija tiimeineen pitää huolta hyvästä vilskeestä, lasten turvallisuudesta sekä kannustaa lapsia.

lasten synttärit naantali

Synttäriboottikseen kuuluu myös tarjoilut. Pyrimme välttämään aivan suurimpia sokeripommeja, suosimme sen sijaan popcornia, vesimelonia, kurkkutikkuja, miniporkkanoita, hedelmiä, jäätelöä ja mehua. Toki myös suklaata, karkkia ja limsaa järjestyy tarvittaessa. Synttärisankarin toiveita kuunnellaan tarjoilusta. Suosimme kuitenkin pääasiassa luonnollisia makuja, joista lapset pitävät. Silloin jaksaa viettää riehakkaita synttäreitä, karkkiähkyssä ei jaksa tehdä mitään kivaa.

Lasten synttärit kestävät yleensä noin 1h ja 45 minuuttia. Ne pitävät sisällään ohjattua toimintaa alusta loppuun saakka. Ensin käydään säännöt läpi, sitten tehdään liikunnallista ja jännittävää synttäribootcamppia. Tämän jälkeen käydään tarjoilun kimppuun ja lopussa saa viettää omaakin aikaa. Kaikissa hallimme treenivälineissä saa käydä kieppumassa.

Otamme toiveiden mukaan myös kuvia tapahtumasta ja jaamme someen.

Lasten synttärit lyhyesti:

  • Paikalla aina kaksi aikuista
  • Liikunnalliset synttärit, joissa saa tehdä kaikkea jännittävää
  • Kaikki on ohjattua ja kaikki lapset otetaan huomioon
  • Tilaisuus on yksityinen, ei muita ryhmiä samaan aikaan
  • Synttärit sisältävät tarjoilut
  • Kestää noin kaksi tuntia
  • Lasten turvallisuudesta huolehdittu
  • Kannustava ja hauska tapahtuma lapsille
  • Suosittu varsinkin kesällä, muista varata ajoissa
lasten synttärit naantali bootcamphalli valmiina

Jos haluat tarjota lapsille liikunnallisen, hauskan ja jännittävän synttärikokemuksen, ota silloin yhteyttä Ruokatauon synttärikoutsiin Teijaan ja kysy lisää. Teijan saat kiinni osoitteesta teija(at)ruokatauko.fi . Voit lukea Teijasta henkilökunnan esittelysivulta.

Synttäribootcamppeja järjestämme aikataulujen ja kysynnän puitteissa yleensä viikonloppuisin. Voit kysyä Teijalta lisää, kerro kuinka paljon lapsia olisi tulossa, erityistoiveet ja pyydä tarjousta.

lasten synttärit naantali lapset istuvat ja syövät jäätelöä