Meiltä kysellään melkein joka päivä salilla, facebookissa tai sähköpostilla vinkkejä lisäravinteisiin ja olemme yleensä ohjanneet asiakkaamme milloin minkäkin verkkokaupan sivuille ostamaan tuotteita. Emme kuitenkaan jaksa loputtomiin etsiä asiakkaille sopivia tuotteita ympäri Suomea ja Eurooppaa. Mietimme myöskin oman pienen varaston pitämistä salimme hyllyssä, ne olisivat olleet tuotteita joita voisimme suositella asiakkaille. Ajatus kuulosti kuitenkin työläältä. Lokakuussa 2018 päätimme ryhtyä Myproteinin Affiliaatiksi, jotta asiakkaamme saisivat haluamiaan tuotteita mahdollisimman helposti hyvältä valmistajalta.

Esittelemme blogissamme muutamia Myproteinin tuotteita, joita suosittelemme ja joita käytämme myöskin itse. Käymme läpi myös muiden tuotteita kuin pelkästään Myproteinia. Aloitetaan kuitenkin tämä blogisarja kenties siitä kaikista kysytyimmästä, eli proteiinista. Kysymys kuuluu seuraavasti: ”Mitä protskujauhoa minun kannattaisi käyttää?”. Emme ota kantaa siihen onko lisäravinteena otettava protsku tarpeellista vai ei, vastaamme vain ja ainoastaan kysymykseen.

Protskujauhoissa lähdemme seuraavista lähtökohdista liikenteeseen: sen pitää maistua hyvälle, siinä pitää olla hyvät ravintoarvot, se pitää olla valmistettu mahdollisimman ”luomusti” ja sen pitää olla lompakolle sopiva. Meidän valinta on silloin Myproteinin Impact Whey Isolaatti. 25g jauheessa on 23g proteiinia, joten tässä tuotteessa rahalleen saa runsaasti vastinetta, protskupitoisuus on erittäin korkea. Hiiliaria ja rasvaa on alle gramma samassa määrässä. Tuotantoketjun alkupäässä lehmät ovat saaneet syödäkseen ruohoa, joten myös siellä nautiskellaan. Labdoorin testissä tämä protsku sai 91/100 pisteet, joten sen puoleen tuote on laadukas.

Impact Whey Isolaatti on silloin hyvä valinta kun haluat laadukasta protskujauhoa. Tuotetta saa 1kg, 2.5kg ja 5kg pakkauksissa. Makuvaihtoehtoja on yhteensä 21, itse olen maistanut maustamatonta, luonnollinen vanilja, luonnollinen suklaa, rocky road ja valkoinen suklaa. Näistä parhaaksi olen valinnut luonnollisen suklaan, joka toimii minun makuhermoille. Maistamalla selviää mikä toimii sinulle. Protskut tulevat Myproteinin varastosta vajaassa kahdessa viikossa suoraan kotiovellesi.

Klikkaa tästä suoraan Myproteinin kauppaan ja osta tuote. Tämä on tosiaan meidän ensimmäinen affiliate-linkki, joten ostamalla tuet myös meitä.

XOXO,

Markku