Loading...
Personal Trainer 2016-11-13T22:48:32+02:00

Personal Trainer

Mitä PT tekee?

Meidän tärkeimpänä tehtävänä on saada sinut näyttämään hyvälle. Me haluamme, että sinä käännät päitä missä ikinä liikutkaan. Sinä olet hän, jota kadehditaan. Sinä olet hän, jolla on itsetuntoa. Sinä olet hän, jota halutaan. Nämä ovat niitä juttuja, joita teemme. Muokkaamme sinulle atleettisen peilikuvan, jota sinun ei tarvitse enää peitellä eikä piilotella. Saat olla ylpeä uudesta kehostasi.

Samalla kun muokkaamme peilikuvaasi, teemme fyysisestä kunnostasi todella kovan. Haluamme, että fysiikkasi toimii käytännössä. Haluamme, että olet fyysisesti vahva ja kestävä. Pystyt suoriutumaan mistä tahansa fyysisestä haasteesta, jonka elämä heittää eteesi. Viikon vaellus erämaassa? Check. Kassakaapin siirtäminen 6. kerrokseen? Check. Tiukka tunnin sählypeli? Check. Pyrähdys bussin perään? Check. Kauppakassien kantaminen ilman puuskutusta? Check. Näitä ja muita elämän vaatimia fyysisiä asioita saadaan järkevällä treenillä.

Tätä varten meillä on oma toiminnallinen sali Naantalissa. Täällä saamme rauhassa keskittyä juuri sinun fysiikkasi muuttamiseen, täällä sinut rakennetaan uusiksi. Ikä, sukupuoli, voimataso, kuntotaso, vammat, sairaudet, liikkuvuusrajoitteet, ylipaino… millään ei ole väliä, jokainen aloittaa jostain. Jos sinulla on rautainen motivaatio ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen elämässäsi, ota silloin rohkeasti yhteyttä ruokatauko(at)ruokatauko.fi.

MITÄ PT-TOIMEKSIANTO SISÄLTÄÄ?

Toimeksiannon aikana tehtävien harjoitteiden tavoitteena on muokata ulkonäköäsi ja tehdä fysiikastasi parempi. Kaikki treenit ovat vain ja ainoastaan räätälöity sinulle, kaiken pohjana on sinun oma lähtötaso. Itse harjoitukset ovat monipuolista toiminnallista treeniä. Sen seurauksena niissä pysyy mielenkiinto ja ne ovat erittäin motivoivia. Näet tulosta jo viikossa. Treenit ovat aina säädetty juuri sopivan haastaviksi sinulle, jotta kehosi kehittyy koko toimeksiannon ajan jatkuvasti eteenpäin. Toimeksiannon jälkeen sinulle on muodostunut kuva minkälaisella liikkumisella saat muokattua fysiikkaasi.

Olemme sisällyttäneet PersonalTrainer-toimeksiantoon koko ravintoneuvojan paketin. PT-toimeksiannossa ravintosi käydään yksityiskohtaisesti läpi. Kaikki ravinteet, vitamiinit, kuidut, protskut, hiilarit, rasvat jne… autamme näissä kaikissa. Tarkoituksena on saada ravinto palvelemaan asetettuja tavoitteita olipa sitten kyseessä painonhallinta, laihdutus, kiinteytys, lihasmassaa, väsymys tai vaikka makeanhimo? Nämä kaikki hoituvat ravinnon avulla. Ravinnossa suosimme aina puhdasta ja lisäaineetonta, koska sellaisella ravinnolla kehosi suoriutuu fyysisistä haasteista huomattavasti paremmin ja polttaa samalla ylimääräistä rasvaa pois kuin uuni. Emme usko dieetteihin, emmekä nälässä kitumiseen! Meidän asiakkaamme laihtuvat ja pääsevät kuntoon SYÖMÄLLÄ!

Personal Trainer laittaa sinut vastuuseen tekemisistäsi. Seuraamme jatkuvasti miten sinä menet eteenpäin. Olet meille vastuussa tekemisistäsi koko toimeksiannon ajan. Näin saamme pidettyä jatkuvasti oikean suunnan ja tarvittaessa muokattua asioita, joten meidän ratkaisu onkin enemmän ns. ”avaimet käteen”. Sinun ei tarvitse muuta kuin kokkailla maistuvaa ruokaa ja ilmestyä salimme ovesta sisään. Me hoidamme loput. Toimeksiannon aikana otamme sinusta mittauksia sekä valokuvia ja suoritat myös erilaisia seurantatreenejä. Kaikkien näiden tarkoituksena on saavuttaa asetettuja tavoitteita.

Kysy Asiantuntijalta

Ruokatauon personal trainer Markku vastaa!

Normaali toimeksianto kestää noin 14 viikkoa.

Hinta riippuu siitä paljonko joudumme tekemään töitä. Kaikki asiakkaat ovat erilaisia, joten hintakin on erilainen. Lopullisen hinnan pystymme arvioimaan kun olemme nähneet sinut omin silmin ja haastatelleet sinua. Joten buukkaa haastattelu sähköpostilla ja tule tapaamaan meitä! 🙂

Helppoa, lähetä sähköpostia osoitteeseen ruokatauko(at)ruokatauko.fi ja esittele itsesi. Vastaamme yleensä saman päivän aikana.

Sinulle räätälöidyn liikunnan, ravinnon sekä ammattimaisen valmennuksen.

Riippuu sinun ja minun kalenterista. Varaamme treenit aina etukäteen kanssasi.

Noin 30-45min. Sisältää lämmittelyn, liikkuvuusharjoitteet, treenin ja loppujäähdyttelyn. Sekä tietysti paljon paskanpuhumista! 🙂

Salimme on Naantalissa Luolalan teollisuusalueella. Hyvien yhteyksien päässä.

Toiminnallinen sali, joka on täydellisesti varusteltu personal trainer -asiakkaita varten. Samassa tilassa toimii myös CrossFit Naantali sekä Naantalin Nosto ry.

Ei hätää, me tulemme kanssasi ruokakauppaan heti toimeksiannon alussa. Käydään läpi ostoskärryn sisältö ja näytämme mistä löydät oikeat tuotteet.

Jos haluat sekundatuloksia, niin anna mennä. Jos taas haluat priimaa, silloin myös ravinnon on oltava priimaa!

Silloin kun ravinnon runko on kasassa, yksittäiset heittelyt eivät merkkaa mitään. Korjaat vain seuraavalta aterialta rungon taas kuntoon ja jälleen porskutat eteenpäin. Ja noissakin tapauksissa voit yleensä vaikuttaa lautasen sisältöön jonkin verran. Autamme näissä kaikissa luonnollisesti.

Tottakai. Voimme jopa suositella jotain oikeasti hyvääkin kahvia sinulle.

Paskapuhetta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Minä itse aloitin 142 kiloisena, sairaalloisen ylipainoisena. Näin jälkeenpäin harmittelen, miksi en aloittanut aikaisemmin! Meni monta hyvää vuotta elämästä hukkaan. Älä tee samaa virhettä kuin minä tai Kimmo, aloita tänään!