Palvelut ja hinnasto 2016-01-14T11:49:35+00:00

Ravintoneuvojan konsultaatio toimii seuraavasti: asiakas varaa ajan ja hänelle lähetetään esitietokyselyt. Täytettyään kyselyt asiakas lähettää ne takaisin ravintoneuvojalle ennen sovittua tapaamista. Konsultaation pääpaino on nykyisen ravitsemuksen analysointi ruokapäiväkirjan sekä haastattelun avulla. Ruokapäiväkirja-analyysin avulla käydään yhdessä läpi mahdolliset puutteet ja mitä tulisi lisätä ruokavalioon. Mukaan saa arkea helpottamaan reseptejä sekä kirjalliset ohjeistukset tapaamisella käydyistä asioista. Hyvä esimerkki konsultaatiota tarvitsevasta voisi olla aktiiviliikkuja, joka tuntee itsensä väsyneeksi, palautuminen on heikkoa eikä oikein kehitystäkään tule hänen valitsemassaan urheilulajissa. Tällöin ravintoneuvojan kanssa analysoidaan voiko ongelmana olla puutteellinen ravitsemus.

ravintoneuvonta_isokuva

Mihin kaikkeen ravintoneuvonnalla pystytään vaikuttamaan?

Oireet:

  • kohonnut verenpaine
  • vatsavaivat (ummetus, ripuli, turvotus, kivut, närästys, ilmavaivat)
  • painonhallinta (yli- ja alipaino, keskivartalolihavuus)
  • vääristyneet kolesteroliarvot (korkea kokonaiskolesteroli, alhainen HDL, korkea LDL, korkea triglyseridi)
  • vireystila, uupumus ja väsymys
  • ruoka-allergiat
  • makeanhimo
  • kohonnut verensokeri
  • jatkuva sairastelu kuten flunssakierteet
  • iho-ongelmat (akne)

Ravintoneuvonta on konsultaatiota huomattavasti laajempi ja yksityiskohtaisempi palvelupaketti. Kun asiakas on varannut ajan, hän saa esitietokyselylomakkeet. Lomakkeet palautetaan takaisin ennen tapaamista. Ensitapaamisella käydään yksityiskohtaisesti läpi asiakkaan terveyshistoriaa – esimerkiksi painonhallintatapauksessa painonpudotushistoriaa – analysoidaan nykyistä ravitsemusta ruokapäiväkirjan avulla sekä nykyistä terveydentilaa haastatteluin sekä esitietokyselyiden avulla. Näiden kaikkien pohjalta luodaan 4–6 kk hoitosuunnitelma, jonka aikana tapaamisia on lähtökohtaisesti neljä kappaletta. Hoitosuunnitelma pitää sisällään yksilöidyn ravinto-ohjelman, joka tapauskohtaisesti sisältää ohjeistusta, reseptejä, lisäravinnesuositukset sekä muita käytännön vinkkejä. Tapaamisten yhteydessä seurataan projektin etenemistä ja tehdään tarvittaessa muokkauksia hoitosuunnitelmaan. Ensimmäisellä kauppareissulla ravintoneuvoja tulee mukaan auttamaan ja opastamaan uuden elämäntavan opettelussa.

Tehopakettiin kuuluvat kaikki edellämainitut ravintoneuvojan palvelut. Tehopaketti on hyvä vaihtoehto silloin, kun halutaan hyvän ravinnon lisäksi tehdä myös muutoksia peilikuvaan ja fyysiseen kuntoon. Tehopaketissa liikutaan ohjatusti neljän viikon ajan, ravinto-ohjaus kestää viisi viikkoa. Ohjattuja harjoituksia on salillamme kolme kertaa viikossaa, yhteensä 11 kertaa. Tehopakettiin sisältyy myös yksi yhteinen kokkailukerta. Päivät sovimme aina etukäteen asiakkaan kanssa. Käytämme erittäin tehokkaita ja vuosia käytössä olleita harjoitusmenetelmiä asiakkaan fysiikan muokkaamiseen. Samoja ohjelmia olemme käyttäneet niin viranomaisiin, huippu-urheilijoihin kuin tavallisiin mattimeikäläisiin. Kokemuksemme avulla pystymme tekemään neljässä viikossa todella isoja muutoksia niin fysiikkaan kuin ulkonäköönkin. Asiakas suorittaa kuntotestit ennen ja jälkeen. Tämä on ihanteellinen valinta henkilölle, joka haluaa tuloksia erittäin nopeasti ja suoraviivaisesti. Paketti sopii myös niille joilla jokin deadline lähestyy.

Bonus = Ota kaveri mukaan, silloin paketti kustantaa sinulle 150 euroa. Tuo kaksi kaveria mukanasi, silloin sinä et maksa mitään. Jos tuot kolme kaveria mukanasi, silloin me maksamme sinulle 150 €!

Personal Trainer-toimeksianto aloitetaan ravintoneuvojan kanssa. Ravintoremontin jälkeen tehdään kehonkoostumusmittaus InBody-laitteella ja sama mittaus tehdään uudestaan toimeksiannon jälkeen. Personal Trainer toimeksiantoon kuuluvat myös kuntotestit, jotka tehdään ennen ja jälkeen toimeksiannon. Harjoitusohjelma suunnitellaan asiakkaan tavoitteiden mukaiseksi ja harjoituksia on ohjatusti kaksi kertaa viikossa salillamme. Yhteisten harjoitusten lisäksi asiakas saa erilaisia kotitehtäviä. Ohjelman tarkoituksena on nostaa asiakkaan fyysistä kapasiteettia sekä muokata peilikuvaa hyvin voimakkaasti. PT seuraa asiakkaan kehitystä viikoittain ja asiakas tapaa ravintoneuvojan tasaisin väliajoin toimeksiannon aikana. Ravintoa muokataan tarpeen mukaan asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. PT-toimeksianto kestää 12 viikkoa, jonka sisällä harjoitusajat määritellään etukäteen yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki harjoittelut tapahtuvat kahdestaan personal trainerin kanssa. Muita asiakkaita salilla ei ole samaan aikaan, koska silloin saamme keskitettyä kaiken huomion asiakkaaseen ilman ulkopuolisia häiriöitä. Personal Trainer -paketti sopii henkilölle, joka haluaa muokata voimakkaasti kehonkoostumusta sekä fyysistä kuntoa. Pyydä tarjous.

PTPLUS on henkilölle, jolla ei ole muuta kuin aikaa sekä rautainen motivaatio saada itsensä elämänsä kovimpaan kuntoon. Tähän pakettiin kuuluvat palvelut ravintoneuvojalta sekä personal trainerilta. Sen jälkeen tämä toimeksianto menee paljon pidemmälle: tarkoituksena on tarjota ammattiurheilijan valmennusta vastaavaa ohjausta tavalliselle ihmiselle. 18 viikon aikana asiakas liikkuu ja syö kuin ammattiurheilija, joka valmistautuu kisasuoritukseensa. Asiakkaalta vaaditaan täydellistä sitoutumista projektiin. Pidämme viikkopalaverin jokaisen viikon jälkeen ja analysoimme asiakkaan kanssa mitkä harjoitukset toimivat ja mitkä eivät. Asiakas liikkuu viisi kertaa viikossa ohjatusti läpi projektin. Teemme yhdessä ruokaa asiakkaan kanssa ja käymme uudet ravintoon tulevat reseptit hänen kanssaan läpi käytännössä. Ruokaa laitamme parin viikon välein. Ravinnon ja voimaharjoittelun avulla asiakkaan voimatasoja nostetaan ensimmäiset viikot voimakkaasti ja toimeksiannon aikana asiakas oppii myös painonnoston salat. Asiakkaasta tehdään hybridi, jolla on painonnostajan voimat, voimistelijan kehonhallinta sekä ratajuoksijan kestävyys. Tarkoituksena on luoda kova fyysinen sekä mentaalinen kapasiteetti. Meidän käsittelymme jälkeen asiakas ei luovuta milloinkaan elämässään minkään asian edessä. Paketti sopii henkilölle, joka haluaa elämänsä kovimman kunnon kaikilla mittareilla ja haluaa sen todellisena elämyksenä. Näitä paketteja myymme hyvin rajallisen määrän vuodessa. Pyydä tarjous.

omasali_otsikkoMeillä on hyvin varusteltu valmennuskeskus Naantalissa. Täällä muokkaamme asiakkaidemme peilikuvaa ja nostamme kuntoa. Pystymme täysin rauhassa keskittymään asiakkaaseemme, ilman ulkopuolisia häiriöitä. Keskuksemme on tunnettu osaamisestaan, meiltä on lähtenyt maailmalle paljon hyväkuntoisia ja muuttuneita ihmisiä. Kaikki meidän personal trainer-asiakkaat sekä tehopaketit tehdään keskuksemme sisällä. Ehkä sinä olet seuraava menestystarinamme?

luennot-otsikko

Järjestämme luentoja niin ravinnosta kuin liikkumisestakin. Haluatko tietää miksi himoiset karkkia ja roskaruokaa? Miksi et laihdu, vaikka syöt vähän ja liikut paljon? Minkälaisia ongelmia tulee jos ravinto ei imeydy? Miten suorituskykyä voidaan nostaa ravinnon avulla? Miten kannattaisi liikkua ylipainoisena? Mitä eroa on miehen ja naisen ravitsemuksella? Miten urheilijan ravinto eroaa tavallisen ihmisen ravinnosta? Aiheita on monia. Pyydä meiltä luento kohderyhmällesi tai asiakkaillesi.

yritykset-otsikko

Meidän avullamme onnistuu yrityksen TyKy/TyHy-päivät ja näihin pystymme yhdistämään monenlaisia luentoja sekä käytännön toteutuksia. Myös henkilökunnon työssäjaksaminen on meidän alaamme sekä henkilökohtaiset ravintosuunnitelmat ja niiden seuranta. Kaikki voidaan hoitaa yrityksen tiloissa, mukaanlukien liikunta. Pyydä tarjous. Voimme tulla myös yrityksenne kanssa messuille (tms.) puhumaan ravinnosta ja liikunnasta.